Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snedsteg


-Varje andetag är en flykt,
eller hur?

andades hon emellan
läppar mot läppar,
tunga mot tunga och
ingen kärlek alls

- Ja,
livet är en konstant flykt
och varför egentligen
motarbeta den?

svarade han och
hans i hennes

ingen kärlek
alls


sedan vaknar dom
svettiga mellan nakna lakan

äter
frukost


ingen
kärlek
alls


någon är i källaren,
någon annan i himmelen

alla dansar vi som att livet
skulle behöva dansas bort

vi dansar dansar dansar och det ger inget annat än

träningsvärk




Fri vers av temugg
Läst 760 gånger
Publicerad 2007-06-02 20:53



Bookmark and Share


    johanna1234
Ja usch vad hemskt.. Jag vill verkligen tro att det inte är så, men du är väldigt övertygande i den här dikten. Kanske har du rätt.

I alla fall så tycker jag mycket om den! Väldigt bra framåtflyt, tycker jag. Slutet är väldigt bra. Ja, början också, för den delen.
2007-06-02
  > Nästa text
< Föregående

temugg
temugg