Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Straffet

 

Blir man någonsin riktigt fri?

 

Lever i ett själsligt straff-fångeri

 

Jagad,förföljd......

emotionellt förtöjd

 

Kommer han någonsin låta mig gå?

 

Livstidsstraffet

-avbetalningen för att jag födde hans barn-

 

Barnen vill han inte ha

det ansvaret har jag  ensam fått  ta

 

Men mig tänker han inte släppa greppet om

Frågan om han nånsin har för avsikt

att låta mig gå

 

Tror han helst vill ha mig fastnålad på silverfat

 

det är  priset man får betala

när man involverar sig med en psykopat 

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-02 21:01



Bookmark and Share


  sabina stark
Det går att bryta. Välj en annan strategi med honom. Jag använde olika, tillslut hittade jag den rätta. Det går, ge inte upp, men du måste vara stark och säker på att det ska gå bra. Lycka till.
2007-06-03

  Nikolai Jungsin VIP
Så länge din tanke är fri att kämpa har du inte dukat under på hans fat..
slå tillbaka..
2007-06-03

  Ronny Berk
en text som berör... ett levnadsöde som berör... men framtiden finns och skall värderas...
2007-06-02

    ej medlem längre
Nä fy va jobbigt! Lider med dig...
2007-06-02
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen