Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slott

du skyndade
medan jag saktade in
och däremellan

bara luft




Fri vers av marianela
Läst 446 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-02 21:33



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
som så ofta har du en poäng

ibland bygger en korthus
emellanåt
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

marianela
marianela