Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosenrött

 

 

Rosenröda läppar

törnetagg i eldrött hår

 

Vandrar planlöst

genom trassligt snår

 

Rosenröda läppar

färgas blå

När stigen delas i två

 

Hjärtslagen slår hål på myten

om framtidstro

Ångesten släpper aldrig sitt grepp

det tillåter inte hans ego

 

Men med stöttning av stabil vägg

kan man stänga ute visst drägg

 

Rosenröda läppar

tillåts le

Och att öppna ögonen

och se

Det vackra som livet trots allt

har att ge 




Fri vers av nettizen
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-02 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen