Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den olyckliga kärleken och tankar däromkring...


TANKAR OM KÄRLEK OCH VÄNSKAP

Om Jag vill älska Dig, men inte Du Mig,
då är den möjliga Kärleken omöjlig.

Om Du vill vara min Vän,
men Jag inte annat än kan älska Dig,
då är den möjliga Vänskapen omöjlig.

Tänk om vi bara kunde vara Vänner
eller tänk om vi bara kunde Älska.

Om Du är kär när Jag är kär då
kan Vi Älska varandra som Vänner.

Och då Min Kära har den omöjliga
Vänskapen och Kärleken blivit möjlig.




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 444 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-03 01:02



Bookmark and Share


  sulimaa
Kloka tankar...från en eftertänksam man...
2009-05-08

  Cosmic Johanna
mycket vackert sammanflätat...applåder.
2008-12-27

  friheten
vacker skriven!
2008-12-26

    Bögen
Du arbetar fint med bärande ord som återkommer, och ut-och-in-vändningar av meningar.
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi