Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På vägen hem från jobbet

På väg hem från jobbet slog jag ihjäl en folkpartist
hatade hans skitsnack om individens frihet
gjorde en high five med horan Beuty

På vägen hem från jobbet eldade jag upp Försäkringskassan
här har ni ett beslut ni kan överklaga
gjorde en high five med den ensamma mamman

På vägen hem från jobbet mobbade jag en lärare
nu kan du ringa ert antimobb team
gjorde en high five med glasögonormen

På vägen hem från jobbet kidnappade jag en kille på arbetsförmedlingen
nu kan ni söka varje dag
gjorde en high five med en arbetslös

På vägen hem från jobbet snodde jag propparna på Fortum
nu kan ni testa hur det är att leva utan el
gjorde en high five med en som frös

På vägen hem från jobbet gjorde jag inbrott hos kronofogden
försök att fungera nu utan resurser
gjorde en high five med en fattig



Nu har jag fått sparken och det finns ingen personal på arbetsförmedlingen...




Fri vers av Casca
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-03 01:25



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
du kan ju söka gratisjobb hos frälsis
eller gå en kurs o bli statsminister
2007-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Casca