Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonsol

 

 

Tittar ut....

Ser världen vakna

genom morgontrötta ögon

 

Försommarsolens värme

lockar inbjudande

Lovar mer...

 

Oavsett

vad resten av dagen kan tänkas ge

 

Denna stunden 

i detta Nu

Är min

 

Och i den bilden

finns bara

 

Jag & Du 




Fri vers av nettizen
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-04 06:43



Bookmark and Share


    sunnanvind
Härligt om tvåsamhet o att den sannerligen kan få oss att se på världen med nya ögon!
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen