Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äventyraren?

ta min hand

våga kasta loss

låt livets vågor föra oss



frågar du med flytvästen på





Fri vers av hajjag
Läst 458 gånger
Publicerad 2007-06-04 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hajjag