Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

arv i förtid

miljonären utan pengar sover
i sin buske

hans dotter nedbäddad i skam
girighet i hennes ficka





Fri vers av hajjag
Läst 443 gånger
Publicerad 2007-06-04 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hajjag