Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte Nu


tomrummet är ej längre tomt

men det som fyller det är inte menat

och det som inte är menat plockas bort

för att smärtan ska reduceras

trots detta gör det ändå jävligt ont

för det som är kunde varit

i en annan tid på en annan plats

men helt enkelt bara

INTE NU




Fri vers av Vintersaga
Läst 318 gånger
Publicerad 2007-06-04 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vintersaga