Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Res dig

\"Jag ser dig\"
Du sitter med hatten framför dig och en skylt
\"Jag är hungrig\"
Jag kan se att du fryser, du som bara har en tunn, sliten skinnjacka
Och ett par trasiga byxor
Torgvantar har du också
Ditt stubb täcker halva ansiktet och gör att du ser ännu smutsigare ut
Men bara på utsidan, insidan är annorlunda, det ser jag på dig
Jag ser på dig, du ser inte tillbaka
Du som tycker så illa om mig, där jag står och ser på dig
Tror jag tycker att du är ett monster
Jag är ett monster
Du sitter och är hungrig när jag har pengar
Jag kan ge dig mat, men låter bli
Jag vet inte varför
Kanske för att mamma alltid sa att man skulle låta bli såna där
\"Såna där\"
Låter som ett skällsord
Som om det skulle vara fel på att vara en \"sån där\"
Mina kompisar ropar på mig, säger åt mig att låta bli dig
Jag lyssnar inte, går fram till dig
Du ser rädd ut
\"Res dig\", säger jag lungt och du reser dig
Jag hjälper dig upp, borstar av dina kläder och tar dig sedan under armen
Mina kompisar ser undrande på mig, ropar på mig igen
Du och jag går iväg.
Åt det motsatta hållet från mina kompisar
Solen bländar oss båda, men när jag tittar upp på dig
Ser jag att du ler




Fri vers av Caprice <3,
Läst 309 gånger
Publicerad 2007-06-04 16:10



Bookmark and Share


    solo.
jaaaaaaaaaaaa!
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Caprice <3,