Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ny (och förhoppningsvis förbättrad) version av min haiku-dikt \"Träd\".


Musik

Nätverk av grenar
Löv som viskar om frihet
Vindens symfoni




Bunden vers (Haiku) av Karin Jansson
Läst 737 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-04 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Jansson
Karin Jansson