Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förslutet

 

 

När månen

smälter samman

med solen

 

Tiden då allt

förändras

 

Gammalt begravs

~må kryptan aldrig skändas~

 

Man sorterar

slänger bort halva sitt liv

Vemodigt

nödvändigt

Inför nästa stora kliv

 

En sak är dock säker....

 

Den dagen jag för sista gången

 

~allra sista~

 

stänger denna dörr

Vet vad jag lämnar kvar

och jag 

kommer aldrig vända mig om

 

För detta nu

tillhör då

det förflutnas

förseglade rum 




Fri vers av nettizen
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-04 20:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kloka ord! Behåll det vackra och släng resten...*L*
Vacker och hoppfull!
2007-06-04

  glittertindra
dags för en ny cykel i livet... :) med mycket hopp om glädje...
2007-06-04

    sunnanvind
Mycket klokt ryms i denna text! Go for it!
2007-06-04

  issac.a.m
något minne bär man alltid med sig...
en mycket bra text...
2007-06-04

  Nikolai Jungsin VIP
Lämna ett fönster öppet iaf..
så du kan se tillbaka
Men slippa återvända

Starkt skildrat
2007-06-04

  Nyfiken drömmare
Ja, ibland kan det vara lika smärtsamt som skönt att resa bland gammalt bagage och lämna det längs vägen. Livet är för kort för att släpa på onödig börda!
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen