Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiga i förebyggande syfte

Tankar blir till
ord
Ord blir till
handling

Därför är det bäst
att vara tyst
om man har en dålig dag




Fri vers av odyne
Läst 446 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-04 21:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant!
2008-07-28

  Cris
*tänkvärt!
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

odyne
odyne