Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lika bra att vara ute i god tid, kan man inte få drömma ? hur som helst enormt beatelsinspererat...jag lekte med den här en soldag i februarie fast då var ordet vår utbytt mot sol, men ja vår var helt enkelt roligare tyckte jag...den stackars människan so


Det är vår

Jag kan höra vågor slå
Du kan få mig att sväva i det blå
Och så kommer dagarna att gå
Och kanske det är för evigt vi två

Jag kommer in genom ditt hjärtas grind
Mina tnakar blir grenar i en yvig lind
solen får mig att blunda jag är blind
Mina fingrar är strålar mot din varma kind


Det är en känsla av vår
Det är en tanke som är vår
Det är det bästa du får
Det är det som är vår

Blommor, vad är blommor, ingen blommar som du
Jag ska ge dig en blomma, du ska få sju
Jag ska tta dig i på min äng, du doftar ännu
Jag ska andas dig, jag ska känna dig, nu

Moln på himmlen är drömmar om du vill
Tankar blir, de blir vad du gör dem till
Låt hela världen röra sig, men vi ligger stil
vissla om du vill, till fåglarnas drill

Det är helt enkelt vår
Det är överallt där vi går
Det finns inget ställe det inte når
för det är vår, det är helt enkelt vår

Det är och det kommer så förbli
Det är vår livs glada melodi
Det är som det är, vad säger ni
Det är helt enkelt vår hävdar vi

När det är så här vad ösnakr du mer
Här är vi under en sol som bara ler
Och där i grönskan är dte något som sker
Och du får en känsla så stark, det är vår

Det är en känsla av vår
Det är utan tvekan vår
Du ser det vart än du går
Det är vind i ditt hår
Och varma blickar mot ditt lår
Det är kyssar som tar det de får
Ja det är utan tvekan vår
Ja nu är det åter igen vår




Fri vers av PPQ
Läst 573 gånger
Publicerad 2004-02-10 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ