Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då ensamheten försvann

 

 

Dagen D

som i Dagen då

Ensamheten försvann

 

Som jag har väntat

 

Äntligen

 

Tänk att åter

få somna i din trygga

famn

Vakna

och se dina

vackra ögon le

 

Ikväll är det dags

 

Äntligen

 

Kvällen då

ensamheten försvann

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-05 06:22



Bookmark and Share


  Thommy
Låter trevligt att din väntan är slut.
2007-06-06

  issac.a.m
en härlig väntan ...dagen D gör sig påmind,,en vän som sträcker sig sin hand,. drar dig upp ur de mörka dagar av väntan och ensamhet..dagen kommer...Vackert
2007-06-05

    sunnanvind
Blir så glad av din text! Härligt varm!
2007-06-05

  Nyfiken drömmare
Underbart att vänta på något så härligt! Det är du välunnad.
2007-06-05
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen