Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jaaaaha. jag känner väl inte direkt såhär längre. vet inte ibland känns det som om jag måste ha mina dikter i utkast nån månad eller så innan dom är mogna haha.


hatar dig kanske inte

Hat

jag hatar så mycket nu
även om jag inte hatar
orden bara slänger sig ut ur min mun
hatet bara bubblar över

jag hatar det där
jag hatar det här
jag hatar när han gör så
jag hatar att det ser ut så

jag hatar honom


jag hatar henne



jag hatar dig





Fri vers av GalenGrönsaksGroda
Läst 638 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-11 12:32



Bookmark and Share


  ~~*MariamAurore*~~
*stjärnmärkning
från mig
2007-12-12

  Just Emotions
snyggt*
2007-12-02

  joss
Jag tycker, att även om det är många meningar som liknar varandra (vilket jag är säker på är meningen), så är sista \"jag hatar dig\" pricken över i:t..
vackert!
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

GalenGrönsaksGroda
GalenGrönsaksGroda