Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll ut


Jag är närmare än du tror.




Övriga genrer av Labra lege
Läst 454 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-06-06 09:30



Bookmark and Share


  Dan Linder
en ambulanssjäl kommer till undsättning! Bravo.
2007-06-11

    Mr.painter
haha denna va jo braaaaaaaaaaaa hehe
2007-06-08

  Havsjungfrun
=)..härligt..några få ord som skänker så otroligt mycket kärlek och värme.
2007-06-06

    Brell
Så mycket stöd och tröst du förmedlar med den enkla meningen.
Fantastiskt!
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Labra lege
Labra lege