Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett rykte

det ryktas
att världen
finns

och att liv
är möjligt




Fri vers av Anders P VIP
Läst 814 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-06-06 10:41



Bookmark and Share


  kanelen
Otroligt pricksäkert!!!:)
2007-09-23

  Björn Karlsson
Många alvarliga bottnar
i texten

den väcker mycket

Mer har jag inte att säga just nu
känner mig bara olustig i magen

( kanske låter kryptiskt med ovanstående
men tack för dikten det värmer att du skrev den.)
2007-09-07

  aol
så sanna rader
2007-09-02

    Casca
Hur vet du det? :)
2007-08-07

  akea
du lyckades förmedla trygghet i några få ord. tack.
2007-07-22

  Marie-Louise Hallgren
En bra text en morgon som denna
2007-07-22

  Матрёшa
haha så underbart skön den var!
2007-07-17

  Gunwale VIP
Där har du en poäng.
2007-06-06

  Blodros
..ja, gillas, fick också mig att le
2007-06-06

  Vind
Blir ett alldeles formidabelt \"mantra\" att ta till sig, de där dagarna av tvivel...
2007-06-06

  Per Rydberg
mmmm!
2007-06-06

  Rachel Roth
dessa ord fick mig att le...
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP