Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~kärlek~

Tårarna glittar i dina ögonfransar
dina ögon ler mot mig
du är så nära
känner din doft
du smeker min kind
våra läppar som möts

ömt ~ trevande ~ mjukt

din hud så levande mot min
längtan
din smak på mina läppar
din tunga över min hud
andas i ditt öra

ömhet ~ brinnande

vi möts tyst
en stilla längtan
en häftig bön
mina händer på din rygg
ger dig av min själ
dina ögon ler mot mig
tårar som stilla trillar från mina

~kärlek~




Fri vers av Spir@
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-06 12:07



Bookmark and Share


    Trast
Bra.
2007-12-29

  Niklas Lindström
så vackert älskling... som du
2007-06-09

    legolas
Så skall det skrivas om kärleken, smakfullt och vackert, perfekt slut.
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@