Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hopp..

Min dröm
Mitt hopp

Att aldrig få säga orden
ständigt tigande
längtande
saknad
väntande på

Min tro
Mitt liv

Aldrig mer kännande
rädslan
så stort men ändå litet
försiktigt
smygande
så ömtåligt
Rullande vågor
kastande vindar
krypande

Min dröm
Mitt hopp

Aska och rök
brinnande
falnande
försvinnande
inget kvar

Min dröm
Mitt liv




Fri vers av Spir@
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-06 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@