Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rygg

jag smeker dig över huden
som är täkt av förhårdnader -
i porerna små klumpar
av talg

jag vill gnugga hårdare
så att klutarna vickas loss
och lämnar ett tomt månlandskap
av kratrar




Fri vers av günther grrl
Läst 440 gånger
Publicerad 2007-06-06 21:50



Bookmark and Share


    undefined
usch usch usch, den här var riktigt äckligt, fast bra.
Usch!
2007-10-21

  kniv-ebba
ouäääääh! jag har fobier för just såntdär!!!! kratrar och hål och uuuuh!

jag kan absolut inte avgöra om det är en bra text för jag blir så skärrad. (jag VET att jag är konstig. men det visste du väl sen tidigare)
2007-06-08

    C/O
Äcklig men bra!
2007-06-07

  Sanningsägaren VIP
så snuskigt vacker
jag gillar detta!
/Åsa
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

günther grrl
günther grrl