Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~utan titel~

Din själ vandrar över världen
letandes efter kärlek på färden.

Ensam och förgråten
bitter och oförlåten.

Utstött och speciell
modig men instängd i en cell.

Sökandes efter de stilla ljusen
din själ flyger över husen...




Fri vers av Spir@
Läst 365 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-06 22:18



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Sorglig, men ändå trösterik med den första och sista raden..
Din själ vandrar över världen
din själ flyger över husen
Bokmärker!
2007-06-08

    Lena Nilsson
Vill läsa en gång till - bokmärker.
2007-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@