Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Giudecca

I denna stad skapad av ljus och dess avsaknad,

vandrar jag ensam och gör så denna stad

till mitt eget Giudecca.

Sju P väntar mig och låter mig aldrig gå.

Vandrar omkring här och dömer mig så

att mitt eget sinne befläcka.




Fri vers av Hellberg
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-07 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hellberg