Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

framsteg nummer ett

idag har jag gjort framsteg




folk som inte visste fick veta
dom grät





JAG GRÄT







det va fint.




Övriga genrer av fakeheaven
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-06-07 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fakeheaven