Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gammal vän....

Jag har

gömt och saknat

men aldrig

glömt




Bunden vers (Haiku) av Spir@
Läst 418 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-08 10:24



Bookmark and Share


  Viktoria Olausson
Mmm
sådand finnsdet gott om!
*kram*

Tänk att så har du varit för mig...
Fast idag vet jag inte ens efter så många år om
du tänkte så om mig?
2007-10-28

    Sony
Den här tycker jag om...bokmärker den!
2007-08-09

  Havsjungfrun
Så fint!..=)
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@