Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar kring för många passiva föräldrar i vårt samhälle. Hörde igår på Radio Jönköping om en frivillig som sökte fler föräldrar att ha med som nattvandrare, INTE EN visade intresse, är det samma som gnäller sen att inget görs om deras egna barn drabbas?


Bli vår gäst

Bli vår gäst

Var med i vår fest

Ät så du nästan spyr
Dansa så du nästan blir yr
Drick med måtta
Gärna i krus av terrakotta

I landet Lagom
Vet man inte gränsen av måtta
Mätta kan man vara
Vara kan man men inte det alltid mätta
Varan som mättar
Foten som lättar

Bli vår gäst
Låt oss kalla det fest

En orgie i kaos
En studie i tragik
En blick fylld av panik
Ett objudet dopp i fontänen
Sedär farbror blå
Varför blänger han och vill I Kalles ryggsäck kolla
Det skramlar ju mest av tomma burkar
Jag köper inga tomma burkar jue
De är inte mina
Om jag andas lite konstigt?
Äsch det var ju den där killens cigg..handrullad
Skulle ju bara prova
Ojj vad yr man kan bli
Varför kan man inte stå upp?
Varför vaknar jag upp på denna sal?

Vafan det är ju skolavslutning bara en gång om året?
Eller var det i livet?




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 716 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-08 10:45



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
Undomnarnas verklighet tragisk men dessvärre för få som bryr sig dikten når hela vägen in i själen man vill skrika få verkligheten att förändras men dock det går inte det enda man kan göra är sitt bästa och hoppas att det räcker
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP