Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta doftspår

 

 

Går genom

tystnadens rum

där doften av dig

ännu dröjer sig

kvar

 

Kan förnimma

din närvaro här än

 

Givande

 

Känsla av trygghet

 

Viss om att

du snart är tillbaka

 

Lycklig över de

minnen vi hunnit

skapa

 

och

de som vi

inte uppfunnit

än... 




Fri vers av nettizen
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-08 11:41



Bookmark and Share


  aftermath
härlig tillförsikt du bjuder
vackert
vad kan jag mer säga
2007-06-09

  Nikolai Jungsin VIP
längtan
förväntan
Och vacker glädje
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen