Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

Förstår du nu
varför jag aldrig berättar
saker som det här mamma
jag vet ju hur det blir mamma
du skäller och jag gråter mamma



men det här var sista gången mamma
jag ska sluta försöka nu mamma
från och med nu är vi inte längre vänner mamma
just nu är du bara min mor mamma.



Jag älskar dig mamma
jag lovar mamma
jag lovar också mamma
att jag aldrig ska göra något dumt mamma
det är mig vi pratar om mamma
jag är mer ansvarsfull nu än vad du
var när du var äldre än mig mamma
jag vet vad jag gör mamma
sluta oroa dig mamma.



Jag önskar mamma
att vi kunde vara vänner mamma
men det fungerar inte mamma
inte när du inte litar på mig mamma.
Du är bara min mor mamma.




Fri vers av Jossitott
Läst 847 gånger
Publicerad 2007-06-08 16:10



Bookmark and Share


  tanja georgsson
Så är det PRECIS med min mamma med, hon frågar varför jag inte säger saker till henne och när jag gör det så blir hon bara arg för det är något dumt. Så jälva jobbigt, bra dikt.
2007-06-19

    Oprofessionell
usch vad känslosam den här gjorde mig, då jag varit i den här situationen. Men som sagt allt kan vända och bli till det bättre.
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Jossitott
Jossitott