Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känns lite som att jag pressade fram inspirationen, men lägger upp den här ändå. Den får funka :)


Du är rädd.

 

Du är rädd. Du Slår mot mig och sparkar.
Jag vill se lycka, hopp. Men du har inget av det.

Medan din ena hand slår på min axel,
tar den andra min hand.
Låt mig vara. viskar du, men du skriker inte.

Såklart jag inte släpper. Jag njuter av det här.
Att se dig förrändras, hur du blir osäker och förvirrad.

Men jag har full kontroll över dig hela tiden. 
Jag vet precis vad jag ska göra för att få dig att följa mitt nästa steg.

Jag vänder ryggen åt dig, och går iväg.
Jag vet att du följer efter, fast du hatar mig. Det är så du är.

Du behöver någon som kan fatta dina beslut.
Ynkliga varelse. Jag ser ner på dig.

Men jag behöver dig också.
Och kommer alltid behöva dig.
Nu vet jag att du alltid kommer finnas vid min sida.




Fri vers av Mandalay
Läst 524 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-09 12:03



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Vackert
Tänker lite på låten \"should I stay or should I go\"
Samma känsla av flykt och vilsenhet.
Samma längtan att stanna kvar..
Ska man stanna eller gå?
2007-06-10

  Smiley
Stark text, ännu en gång väldigt bra skrivet!
2007-06-10

  TheThinLine
Ömsesidigt behov, fastän starka känslor. Verkar inte framtvingad :) Bra.
2007-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Mandalay
Mandalay