Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbrännt ord

Ett förbrännt ord, som ingen hört förut.
Det är när ingen förstår varandra
ingen vill förstå
ingen har förstått
Inga skratt
Inga tårar
Det är när ingen lyssnar
Ingen förstår..


Ett förstått ord, som alla Har hört
Ett ursäktande
Ett skämt
Ett skratt
Alla lyssnar
Alla förstår..


Ett förhoppningslöst ord
Som ingen gillar
Man måste tycka synd om talaren
och inte vältra sig
i sin egen patetiska sorgsörja
utan låtsas att lyssna
Alla lyssnar
Ingen förstår
Ingen bryr sig..


Ett förtroget ord
Alla lyssnar spänt
för att hitta något
som är värt att veta,
värt att skvallra om
För ingen kan egentligen hålla käften stängd
när det gäller
Vill någon egentligen veta?
nej..


Ett ord, som är sagt för många gånger, men ändå för få.

Det kallas ett språk.




Fri vers av Tove_L
Läst 451 gånger
Publicerad 2007-06-09 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tove_L
Tove_L