Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte ha nåt jävla perfekt Svenssonliv, men vadsomhelst är bättre än det här





Idag
läste jag
i en tidning
att trädgårdskärlek är
en kärlek
som växte
betyder det att den
inte växer längre då ?




I såna fall
är den nog som
våran kärlek för jag
tror den har slutat
växa
eller nåt har
hänt med den
i alla fall



För det är inte
som det brukade
vara mellan
oss
och
det är ju ganska logiskt
egentligen men
den här gången
är något
fel



Våran kärlek är fel
den har
blivit fel
och jag vet faktiskt
inte vad som har
fått oss att
känna såhär
eller vad som
fick oss att sluta känna
sådär



Fast det
är inte ditt
fel och
nog inte mitt heller


Kanske är det bådas
eller ingens ?





Men ibland
förstår inte du mig
just nu förstår
inte jag dig
heller för
hur kan du göra såhär
mot den personen du sa att du
Älskar










(Och fan att den personen är jag)










Fri vers av KallaMigVacker
Läst 556 gånger
Publicerad 2007-06-09 18:08



Bookmark and Share


  M.K. Jonsson
älskar sätter du skriver på. det liksom berör.

\"och jag vet faktiskt
inte vad som har
fått oss att
känna såhär
eller vad som
fick oss att sluta känna
sådär\"
2007-08-02

    entalssiffran
Fin, djupt berörande text.
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

KallaMigVacker