Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag är du förmodligen glömd här, fast då lever du kanske vid regnbågens slut





Nu har du fan tagit på allt
som finns i mitt liv, du har
tagit på hela min värld.
(Du är min värld)
För du har satt märken på min vägg
våran vägg, du har känt på alla mina
kläder, du har petat på alla vaser,
blommor, medaljer. Jag har
skrattat åt fotografier tillsammans med
dig som du har
fingrat på. Du har knäppt
mina halsband, doftat ner mina
lakan.
Tagit på Benjamin, du har
tagit på mig,
tagit
i mig.
Du har dragit i lådor, tryckt på tangenter,
vridit på alla knappar, setat på
alla stolar (Vi brukar sitta tillsammans).
Du har ritat
med alla mina pennor, du
målade gubbar med dom (fula aliens). Du har
tryckt på alla lysknappar som finns
i mitt rum, även dom
som inte syns för du



lyser jämt upp mitt liv,
även dom mörkaste decembernätterna.






Hur ska jag någonsin
kunna glömma dig om du
försvinner
när allt jag äger påminner om dig ?










Övriga genrer av KallaMigVacker
Läst 487 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-09 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KallaMigVacker