Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din varma rygg blir en målarduk, och mina svala fingertoppar penseln

du såg på,

när självaste kärleken kysste mina läppar,

innan de kysste dig.




Fri vers av billybrown
Läst 431 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-09 20:59



Bookmark and Share


  Rachel Roth
tycker du fångar något sublimt här på ett fint sätt
lustigt också hur titeln också är en dikt..
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

billybrown