Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Joakim tänker och pratar



Om sin två år yngre syster

- Jag vill inte att hon ska vara död...
men jag vill att hon ska finnas mindre






Fri vers av Therés
Läst 512 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-09 23:56



Bookmark and Share


    snöö
Barns värld är så härlig, liksom deras språk
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!