Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför dö senare om man kan dö nu?

Varför var jag döv för mammas ord
När hon sa åt mig att göra läxorna
Eller hänga tvätten
Man ska inte skjuta upp saker
Så sant, så sant
Varför leva senare
Lev nu
Varför dö senare
Dö nu
Blås av skallen så fort du kan
Eller sitt i ditt lilla hörn
I väntan på döden


Men inte har jag någon revolver inte
Tabletter i mängder blir det för min del
Tio i taget
Och jag hamnar i min egen värld
Med rosa bomullshästar som är bara mina
Tjugo i taget
Hästarna försvinner
Jag flyger nu på djupröda drakar
I min egen värld
De flyger mig till deras hem i en grotta
I grottan finns små gubbar med långt skägg och rutiga nattmössor
tjugo till
De små gubbarna tar mig till en stol
Den elektriska stolen
Jag tänker inte så mycket, bara sätter mig i stolen
Vaknar upp

Jag lever fortfarande, måste springa till toaletten för att spy
Spy upp allt jag tvingat i min kropp
Kroppen som snart är ett tomt skal
Jag sväljer 20 till, spyr igen

Skit, jag glömde åksjuketabletten...




Fri vers av Caprice <3,
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-10 12:40



Bookmark and Share


    Noyle
Den här.. \"dikten\" var jättebra, du har en slags ironisk ton, och fast du driver med sånt som är hemskt blir det bra. Tycker dock att slutet blev lite konstigt.
2007-06-10

    kris b
mörk och vacker.
2007-06-10

    Daft1
Sorlig text, hoppas inspirationen inte är från att bara leva.
Man måste hitta inre inspiration för sånt här.
Mycket bra form på det , den skulle få en 4 (4/5 om man kan göra sånt), men jag fattade den inte fören jag läste \'\'Kort information\'\' biten.
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Caprice <3,