Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när orden sprattlar o kippar efter luftdragen... som en torrskodd braxen i den uttorkade dammen ; när du gnider mej i alla vrår av ögon... då behagas mej mörker...


mitt ljus i skydd av ditt mörker



älskar jag ljuset
för dess livs givanden
strålanden

unika förmågan att bilda skuggan
där avtrycken finns som återgiven
växer träden och människan
bryter sej strålanden
skvittrar i vatten
glimmrar

längtar jag till mörker i din närhet
finner i skydd av doldnad
osökt anledning
att treva

att treva mej fram
till din ljuvlighets mest fördolda
att treva mej fram under täckelsen
att i skydd av mörker känna osyna nejder
röra men inte se
lycksökans
sökan

ordlöst
oseende
trevlikt
rikt




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 665 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-10 18:00



Bookmark and Share


    Maria Malm
Glad över solen söker man skuggan. En längtan till det ordlösa oseendet. Mer än trevlig text tycker jag.
2007-06-10

  nettizen
Ibland ser man bättre i mörkret då man låter känslorna skapa bilderna...
Mycket fint!
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk