y

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

y




den här dikten är till dej


 

När du färgat mitt hjärta rött igen
så syns inte längre den svarta kalla färgen
som alltför ofta omringar mina dagar
jagälskardejjagälskardejjagälskardej
så förlåt, hur många gånger har jag inte sagt det?
Hur många gånger slår inte verkligheten mej?
rätt upp i ansiktet
utan att förvarna eller be om ursäkt

jag känner mej otillräcklig inför dej

för
så är det
så kommer det vara
Du är för bra
För bra för att vara sann

Ändå älskar du mej
Tar min hand när ingen annan gör det
Ringer mitt i natten och tröstar mej 
bara för att du vill att jag ska må bra
Trots det tror jag inte att jag fattar hur mycket Du
egentligen älskar mej

Och jag kommer nog aldrig kunna visa
hur mycket jag älskar dej

men det gör jag,
Jag älskar
dej




Fri vers av Johan Nilsson
Läst 618 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-14 16:51



Bookmark and Share


  Albert
så himla vacker poesi!
2007-07-01

  Zabina
\"När du färgat mitt hjärta rött igen
så syns inte längre den svarta kalla färgen
som alltför ofta omringar mina dagar\"

Jag läser det igen och igen.
Ja, det stämmer. Så är det nog.
Var glad att du hittat någon som har färgat ditt hjärta rött. Sådana människor växer inte på träd.
Vackert utlämnande.
2007-07-01

  Trubbel
helt underbar kärleksförklaring det här!! :) riktigt fint skrivet!
gillar särskilt:
\"Hur många gånger slår inte verkligheten mej?
rätt upp i ansiktet
utan att förvarna eller be om ursäkt\"
för att det är precis så det känns, som ett slag i ansiktet... när verkligheten attackerar en... mycket bra skrivet!
2007-06-15

  Catrin
En riktigt fin kärleksförklaring, snyggt upplägg.
2007-06-14

    Brell
Vilken kärleksförklaring :)
\"Mitt hjärta slår för dig\"
Kul att du omringade de viktiga orden i fler viktiga ord.
Den var bra!
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Nilsson
Johan Nilsson