Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan alternativ

 

 

När man sitter

på bakersta bänkraden

och betraktar

sitt liv

 

Ser allt från den 

andra sidan

 

Då börjar man undra

 

Hur i hela friden

kunde jag ta mig igenom

med någorlunda

förstånd i behåll?

 

När man sen får

ett telefonsamtal

från föräldrar

så packade mitt på dan

att de knappt kan tala

 

Då börjar man förstå

 

Varför jag nära på

är

helnykterist

 

Helt plötsligt faller

bitarna på plats

 

Inser....

 

Jag måste klippa banden

och gå vidare

 

För att överleva

 

Finns inget annat alternativ

 

När jag lämnar detta

måste jag stänga dörren

och aldrig återvända

Har inget val....

helt enkelt 

 

Måste

om jag inte själv

ska gå under 

 




Fri vers av nettizen
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-10 18:50



Bookmark and Share


    Lindizz
En naken och stark text, smärtsamt men ibland så finns de ingen annan utväg än att lämna o gå vidare...Önskar dig lycka. Kram
2007-06-11

    ej medlem längre
Självinsikt av stora mått! man vill inte föra det sociala arvet vidare till sina barn och man vill skydda sig själv och sitt egeyt liv mot negativ påverkan. Sunt men smärtsamt beslut men jag tror ...nödvändigt!
Strongt skrivet vännen!
2007-06-10

  Nikolai Jungsin VIP
Inget snack om saken min vän
ditt beslut är det rätta..
Rakt och rättframt.
Vacker sanning
2007-06-10

  Lilla My* VIP
Utelämnande starkt berörande text och krass sanning sedd från den bakersta raden....som nu blivit den främsta, starka och helt riktiga iakttagelsen och beslutet!!
2007-06-10

  Nyfiken drömmare
Ord med mycket personlig smärta... ibland måste man göra avstamp i livet även om det är smärtsamt. De dagar vi får är för dyrbara!
2007-06-10

  aftermath
ett ställningstagande omöjligt att undgå
ditt val tycks sunt
för din egen hälsa
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen