Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högintelligent fullblodspucko

Bura in mig i frihet
begrav mig i livselixir
dränera mig dyblöt
för att översvämma mig soltorr
anfall mig med vita flaggor på astralprojicerad stång
lämna mig ensam tillsammans med hela världen
där förlös min dödföddhet
skjut mig hel av hål

för jag bara flyr och flyr
längre och längre bort
för jag vill ända ända

Hem




Fri vers av Död Mans Hand
Läst 558 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-10 20:13



Bookmark and Share


    Nattviol
sköna motsättningar att
fundera på...
2007-06-10

    johanna1234
tjusigt, högintelligent! :P ja, allt har två sidor. jag gillar alltihop, precis rätt ord! mycket bra! *bokmärker*
2007-06-10

  TheThinLine
Dubbel mening så heter duga!
Den är bra!
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand