Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är inte alltid så lätt att hitta tvåsamheten till min vän..du vet vem du är..


kontaktannons

20/12 -06 första försöket, 0 svar

Hej hopp jag är en framåt tjej som vill träffa dig som vill ha roligt i livet. Vill att du ska äga en härlig humor, vara lång och ha fördelaktigt utseende.


15/2- 07 andra försöket, 0 svar

Hej jag är en glad tjej som gärna vill träffa dig som tycker att livet ska vara roligt. Utseende spelar ingen roll.

18/2-07 tredje försöket

Tjej söker kille. Vem som helst? Svara snälla. Jag bjuder på middag, bara du vill ge mig en chans.




Fri vers av hajjag
Läst 496 gånger
Publicerad 2007-06-11 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hajjag