Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamast i världen

fy fan vad jag saknar tiden med dej
du va mitt allt, jag älskade dej ju
men nu när du har hittat en annan och lever ditt liv
nu finns jag inte längre


jag kommer fortfarande ihåg den dagen, den första dagen jag såg dig
då kändes det som om det skulle vara vi resten av livet
nu när jag sitter och tänker och bara låter fingrarna gå över de vita tangenterna så märker jag att mina fingrar letar efter bokstäverna ,n,r,a,s,o,s,k,l som med tiden blivit utslitna

DITT NAMN





Övriga genrer av entalssiffran
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-11 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entalssiffran