Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

En midsommarnatts dröm.

En sommarnatt för ett år sedan, det var då jag såg dej för första gången min själsfrände.
Hon stod där som en skimmrande hägring, eller vänta, hon stod inte hon svävade ovan jord. Hennes änglastoft spreds på omgivningen som salt socker och det kondenserades över hela mej. Och jag blev helt plötsligt alldeles fuktig och svettig som ett stort regnmoln. Två timmar senare efter vårat första intima möte så rann allting bara av mej som en het moderkaka som omslöt hela mitt allt.
Jag grät som ett litet barn som just pressats ut ur den kraftiga moderns livbringare, jag grät av lycka och min själsfrände lika så. Fast hon grät tyst och försiktigt som en liten kattunge som kattmamman precis slickat av som en iskall isglass i den skållheta sommarvärmen för ett år sedan.

Vi omfamnade varandra i en stor och hundvåt omfamning som omväxlades av stora och hundvåta kyssar. Vi såg på varandra på ett sett som vi aldrig gjort förut, älskar du mej älskling? undrade den kyska flickan och pojken svarade ömt, ja min älskling men jag hatar att jag älskar dej och jag älskar att hata dej. du är mitt allt och du kan få mej så lätt om du älskar mej lika högt som jag älskar min faster.
Sommarens glittriga skimmer tog slut och hösten kom som i ett svep, de bruna löven förmultnade på våra kroppar och vi älskade varandra som två änglar älskar den heliga herren Gud.. Hösten tog farväl i form av ett regn som snabbt utbyttes av stora svullna snöflingor på juldagsmorgonens glimma.
Och jag vill till stallet gå och se när jesubarnet föds ut ur Marias livsbringare som pollinerats av Abraham. När vintern smälter bort och förvandlas till vår dansar älvorna ännu en gång på sommarhimlen och sprider sitt änglastoft på alla vackra männsiskor i landbruksomgivningen.
Prosa (Novell) av entalssiffran
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-06-11 14:06Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entalssiffran