Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokstavsdiagnoser

Du har alla bokstäver jag kan komma på
Du har Klass
Du har stil
Du har utmaning i din blick
Du har rörelse i hela ditt sätt
Du rör min jord

Du är allt från A till Ö
Du har inte Hedvigs näsa.. nää
Du har inte hennes fula mössa
Men du har allt
Allt förpackat
Dolt
Utmanande serverat

Kamouflerat
Ett puzzel
Ett frispel i livets flipper
Och en massa extra bollar..
Tur du inte är Tiltad..

Diagnosen blir
Ascool
Hel häftig och fan så IckeLagom..
MVG...




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 1011 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-11 18:34



Bookmark and Share


  glittertindra
hehe... den här texten gillade jag... :)
2007-08-21

  Anna Nickolausson
nån speciell dikten har en härlig klang den är go och träffar rätt i hjärtat
2007-06-11

    leave
varför känns denna somrig?
du skriver helt... gudomligt kanske!
2007-06-11

  nettizen
Hoppsan! Kan inte låta bli att känna mig lite träffad, fräck som jag är, så jag säger tack så mycket. :)
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP