Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vems luft ska jag andas nu när min egen har tagit slut?

jag orkar fan inte mer,
ingenting orkar jag
för ingenting blir ju bättre
när ska det börja att bli bättre egentligen?

jag vill inte ha det såhär mer
men jag orkar inte göra något åt det
jag tror jag behöver något annat
något som får mig att bli bättre
en bättre människa
för det är det jag måste bli, visst?
för allting är ju mitt fel, visst?

det skriker inom mig
jag vill få ut allt
skrika mig hes av smärta
men jag gör det aldrig
jag kan inte
jag vågar inte
ingen får veta
ingen får höra
men ibland trycker tårarna fram
och jag orkar inte hålla tillbaka dom
borde sluta med att låta andra se...
för ingen mår bättre av det här
jag förstör era liv



jag vill vara någon annan
men vem ska jag bli?
jag döljer allting nu
jag visar ingen alls
för vem förstår när jag inte kan förklara längre?
jag orkar inte försöka mer
för livet gör för ont nu
det blev fel fel fel
fast det hjälper inte att jag upprepar det tusen gånger om

jag borde dö snart
allting blir ju ändå fel
fast jag vill ju egentligen inte dö
det bara blev fel från första början
det bara är så att jag vet att ni vill
eller har jag helt fel?









jag tror det är bäst om jag bara försvinner, jag tror faktiskt det.




Fri vers av aldrignågot
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-11 19:01



Bookmark and Share


    RebeccaW
Herre min skapare, du är fantastisk, jag blir ju avundsjuk!
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

aldrignågot