Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt allt


När din livs viktigaste uppgift redan är uppfylld då börjar livet

När jag trodde att allt var över då började bitarna falla på plats

Då jag insåg att inget kommer att förändras uppdagades allt nytt

Jag grät och sa , jag kommer aldrig älska igen

Men då stod du där

Och jag tvivlade inte en sekund

du är mitt allt ......




Övriga genrer av Androgyna tankar
Läst 955 gånger
Publicerad 2005-03-18 05:45



Bookmark and Share


    Ahhava
Visste är det tur att det alltid finns ljus i tunneln även när man tvekar som mest. Det är väl det som kallas att leva, för att uppskatta det goda måste man lida lite :-)
2005-07-26

    Emma_med_t
Härlig! Den här ger mig hopp. Påminner mig om att ordspråket "efter regn kommer solsken", brukar vara sant/Emma
2005-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Androgyna tankar
Androgyna tankar