Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nä, jag är inget aggro. Jag är en glad liten tjej som tycker om att skriva känslolösa kärleksdikter.


Jag och min fucking förkylning

Isen fryser igen
mina läppar är blå
men du har ju aldrig kollat efter tillräckligt
du har aldrig kommit fram med en varm handduk
och sagt
"akta så att du inte blir förkyld"

förkyld,
visst fan är jag förkyld.
Jag fryser och jag huttrar
och jag nyser och jag hostar
men hur mycket jag än snyter mig
ägnar du inte mig en blick.

Ska jag torka av lite snor på dig?
För det är du fan värd.
Du smälte isarna,
det såg du inte va?
Du fick mig liksom att sväva
jag var varm

men nu har mitt liv blivit som någon
himla hopplös kärleksdikt.
Du vet, med allt det där tjatet:
"Åh, du lämnade mig,
hur kunde du,
mitt liv är inget
utan dig!"


Jovisst fan är mitt liv något utan dig



en hel hög med snorpapper




Fri vers av Noyle
Läst 682 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-11 20:22



Bookmark and Share


    White as a star
Så himla bra skrivet! Helt klart värd en applåd! :)
2007-09-19

  Gab
Ironiskt sårande, underbart talande :) Lång applåd.
2007-09-07

    crapcat
slutet är helt underbart! när jag började läsa grep det inte riktigt fast, jag tänkte att det här är nog inget men slutet kom som ett slag i magen eller nåt.
applåd.
2007-07-27

  thyme
haha, gud vad grym. helt.. ja, skitbra!
2007-07-10

    Fantasioffer
det sista va riktigt klockrent, och resten av dikten va riktigt bra med.
2007-06-27

  Jolly Roger
Haha jävla kewlt slut ! ^*
2007-06-27

  millie
Fan va skönt du skriver!
2007-06-15

  Hinata
Riktigt bra
2007-06-13

    BTS
Gillar starkt dikten! Slutraderna är så där fint dubbeltydiga: för mej innehåller pappren snor fån förkylningen men också saknadens snorgråt.
2007-06-12

    Caprice <3,
Härlig ironi :D
2007-06-11

  Jan Linderoth
Bakterier är ett väldigt intimt sätt att umgås, kanske inte så njutbart men ändå! Och du...visst fan är du aggro! Keep it up!
Och krya på dig.
2007-06-11

    legolas
Skitkul att läsa, bra slutrad !
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Noyle