Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjerand

 

 

Då ensamheten

förvandlades

till Evigheten

 

Solen skiner

även när himlen

är grå

 

Att äntligen ha

funnit någon

att förlita sig på

 

Knyter sakta

familje-band

Tårar som bildar

en glädjerand

 

längs mina leende kinder

 

Aldrig har väl livet

varit vackrare

än det är

just nu 

 

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-11 20:32



Bookmark and Share


  aftermath
fint om det som komma skall
det ska bli precis som du önskar
\"over there\"
2007-06-12

  issac.a.m
Vackert..
2007-06-11

    ej medlem längre
Du är väl värd all lycka vännen!
2007-06-11

  Nyfiken drömmare
Du är en lycklig kvinna! Underbart avslut på en ännu vackrare dikt!
2007-06-11

  Ronny Berk
det vackra livet vackert skildrat med vackra ord i vacker miljö...
2007-06-11

  Söder
Vackert! Härligt att läsa :)
2007-06-11

  Nikolai Jungsin VIP
snart kan du beundra randen på ditt finger med:)
Vackert..
2007-06-11

    Noyle
Väldigt trevlig och glad text, man blir glad av att läsa den.
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen