Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att släppa taget


Du frågade mig
varför smärtan aldrig
lämnar mina ögon

Det var i det ögonblicket
jag blev varse om
dess existens
och det faktum att
den aldrig skulle försvinna
i din närvaro

Så länge dina isande
möter mina blå
finns begäret
Smekande längtan
i växande smärta

Aldrig kärlek
sa du
Den förgör
våra liv




Fri vers av Sländan
Läst 562 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-06-11 21:38



Bookmark and Share


  aol
gillas
2007-09-09

  charlotte hedendahl
Så bra!
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan