Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du älska mig ändå



Om du granskar mina sömmar
kommer jag att brista
och då finns ingenting
jag kan skyla mig med




Fri vers av Sofie Viktoria
Läst 792 gånger och applåderad av 19 personer
Utvald text
Publicerad 2007-06-11 21:47



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det bara vackra
2014-04-23

  aol
verkligen så fint skaldat här,
2013-06-27

  Quasimodo
Naket och öppet för vad vi är och inget kan dölja, kort men stor i sin mening!!
2010-11-09

  blaite
Maestrovackert och naket ärligt
2010-10-04

  glittertindra
så är det med kärleken... sårbarhet... underbart helvetiskt...
2007-07-16

  Ola Rydberg
sårbar och underfundig dikt
bra
2007-07-01

    ej medlem längre
du skriver verkligen så det känns. jag älskar korta dikter men det är verkligen inte många som lyckas så bra som du med dem
2007-06-26

  Freeman
Du kan verkligen konsten att skriva korta dikter med mycket stort innehåll - BRA diktat!!!

Att våga vara den man är, som vi så sällan klarar!
2007-06-19

  Krissie
Igenkännande! Fint beskrivet!
2007-06-12

    eva m h
Det är just det vi undrar: Kan någon älska oss om vi visar oss i vår brist och svaghet. Bra skrivet!
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Sofie Viktoria
Sofie Viktoria